за нас

за нашата компанија

usa-panel.net, меѓународна корпорација со седиште во Хонг Конг, се концентрира на обезбедување на широк опсег на која било примена на ЛЦД панели. изградивме доверливи односи со фабрики и клиенти во преку 100 земји ширум светот. без разлика lg, samsung, auo, cmo, cpt, sharp, nec, toshiba, mitsubishi...и така натаму.

културата на нашата компанија

  • ориентација кон клиентите - обезбедуваме сигурни и приспособени услуги за нашите глобални клиенти.
  • интегритет - ги сметаме квалитетот и безбедноста како наш прв приоритет.
  • извонредност - ги третираме нашите вработени како највредниот ресурс.
  • иновации - развиваме економично решение за подобрување на нашата конкурентност.
  • одговорност - ги исполнуваме нашите општествени обврски.

зошто бевме основани?

Се надеваме дека купувањето на ЛЦД панелот ќе го направиме едноставна и лесна работа. па го основавме usa-panel.net во 2011 година. покрај обезбедување на долгорочни и стабилни залихи на ЛЦД панели, ние сме добри и во набавка на тешко достапни предмети. ние ве уверуваме во секое време на најдоброто внимание.

Тимовите на USa-panel со нетрпение очекуваат да работат со вас и да станат ваш партнер со најголема доверба.

ајде да работиме заедно и да направиме подобро!

Top