Апликација
Со апликација
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
TM033XDHG01 TIANMA 2.4" Automotive Display R 320×320 a-Si TFT-LCD , LCM  16.7M  
Top