Апликација
Со апликација
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
ET024QVM-N10 BOE 2.4" Handheld & PDA Print 240×320 a-Si TFT-LCD , LCM  262K  
Top