Апликација
Со апликација
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
EV028QVE-N50 BOE 2.8" Healthcare 240×320 a-Si TFT-LCD, CELL  262K  
Top