Апликација
Со апликација
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
P120ZDG-BF3 Innolux 12.0" Laptop Pad & Tablet 2160×1440 a-Si TFT-LCD , LCM  16.7M  
VVJ12T166A00 Panasonic 12.0" Laptop Pad & Tablet 2160×1440 a-Si TFT-LCD , CELL  67%
LQ116M1JX07 Sharp 11.6" Laptop Pad & Tablet 1920×1080 LCM ,   Oxide TFT-LC 16.7M  
LQ125M1JW31 Sharp 12.5" Laptop Pad & Tablet 1920×1080 Oxide TFT-LCD , LCM  16.7M  
Top