Апликација
Со апликација
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
EV550QUM-N50 BOE 55" Medical Imaging Digi 3840×2160 a-Si TFT-LCD , LCM  1.07B  
Top