Апликација
Со апликација
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
PJ058IC-01B Foxconn 5.9" Mobile Phone Healthc 1080×2280 LTPS TFT-LCD, CELL 16.7M  
Top