Апликација
Со апликација
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
GT070WSQ-T10 BOE 7.0" Pad & Tablet Por 1024×600 a-Si TFT-LCD, CELL 16.7M  
Top