Апликација
Со апликација
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
F070A30-602 Innolux 7.0" Pad & Tablet Digital 1024×600 a-Si TFT-LCD , CELL  50%
Top