Апликација
Со апликација
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
QT101WSM-N11 BOE 10.1" Printer 1024×600 LCM ,   a-Si TFT-LCD 16.7M  
Top