Апликација
Со апликација
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
ZJ043NA-01M Innolux 4.3" Video Door Phone MP3 480×272 LCM,   a-Si TFT-LCD 16.7M  
Top