Бренд
По бренд
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
M150XS03 V3 AU Optronics 15.0" Desktop Monitor 1024×768 LCM ,   a-Si TFT-LCD 262K  
H018IN01 V5 AU Optronics 1.8" Mobile Phone 128×160 LCM ,   a-Si TFT-LCD 65K  
A070FW00 V3 AU Optronics 7.0" Digital Photo Frame 480×234 a-Si TFT-LCD, CELL Full
A025CN00 Ver.7 AU Optronics 2.5" Digital Still Camera 480×234 CELL,   a-Si TFT-LCD Full
Top