Бренд
По бренд
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
AMS447BS04-0 SAMSUNG SMD 4.5" Mobile Phone 720×1280 OLED ,   AM-OLED 16.7M  
Top