Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
LCX172B Sony 0.63" Projector 1028×772 HTPS TFT-LCD, LCM Grayscale  
Top