Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
E590FCC51.A EDO 5.9" Mobile Phone 1080×2220 OLED,   AM-OLED 16.7M  
Top