Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
TA062VGHX01 TIANMA 6.2" Mobile Phone 1080×224 AM-OLED, OLED  16.7M  
Top