Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
WV011A5L-NB0 BOE 1.1" Wearable 128×220 CELL ,   a-Si TFT-LC 60%
Top