Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
E076AWW1 R0 IVO 7.6" Stretched Bar LCD Au 1280×240 CELL ,   a-Si TFT-LC 16.7M  
Top