Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
S072WX02 CDTECH 7.2  " Automotive Display I 1280×370 LCM ,   a-Si TFT-LCD 262K  
Top