Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
LCX173B Sony 0.59" Projector 1284×804 HTPS TFT-LCD , LCM  Grayscale  
Top