Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
700835 Plastic Logic 1.1" Wearable Electronic 148×70 EPD ,   EPD Grayscale  
Top