Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
TA016XVHN05 TIANMA 1.6" Wearable 152×486 AM-OLED , OLED  16.7M  
Top