Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
C100HAT01.0 AUO 10.0" Automotive Display 1560×700 LCM,   a-Si TFT-LCD 16.7M  
Top