Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
TV110XUM-LB0-1SP0 BOE 11.0" Pad & Tablet 1600×2176 Assembly ,   a-Si TF 16.7M  
Top