Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
C097SWG4 R0 IVO 9.7" Automotive Display 1600×400 CELL ,   a-Si TFT-LC 262K  
Top