Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
GV019FBE-T40 BOE 1.9" Handheld & PDA 170×320 a-Si TFT-LCD , CELL  65%
Top