Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
E0954AK1.A EDO 0.95" Wearable 180×120 OLED ,   AM-OLED 16.7M  
Top