Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
ED103TC2 E Ink 10.3" E-Book Reader 1872×1404 EPD , EPD  Grayscale  
Top