Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
C111AWW1-0 IVO 11.1" Automotive Display 1920×380 a-Si TFT-LCD , CELL  16.7M  
Top