Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
NV140DQM-N51 BOE 14.1" Laptop 1920×550 a-Si TFT-LCD, LCM 16.7M  
Top