Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
E1473AC41.A EDO 1.5" Wearable 194×368 OLED,   AM-OLED 16.7M  
Top