Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
TV104C9M-LW1 BOE 10.4" Pad & Tablet 2000×1200 Assembly ,   a-Si TF 16.7M  
Top