Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
LS018B7DH02 Sharp 1.8" Wearable Electronic 230×303 CG-Silicon, LCM Monochrome  
Top