Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
E1918AM3.A EDO 1.9" Mobile Phone 240×536 AM-OLED , OLED  16.7M  
Top