Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
ED113TC2 E Ink 11.3" E-Book Reader 2400×1034 EPD , EPD  Grayscale  
Top