Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
LP129QE1-SPA1 LG Display 12.9" NBPC 2560×1700 LCM 400 16.7M
Top