Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
NE160F8M-N41 BOE 16.0" Laptop 3072×192 Oxide TFT-LCD , LCM  16.7M  
Top