Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
ACX533AKM-7 Sony 2.8" Mobile Phone 320×32 LTPS TFT-LCD, LCM  65K  
Top