Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
ZH024IA-01A CTC 2.4" Industrial Handheld 320×426 a-Si TFT-LCD, CELL 262K  
Top