Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
LSM434YP01 SAMSUNG 43" Desktop Monitor Gami 3840×1200 CELL ,   a-Si TFT-LC 1.07B  
Top