Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
C054SWR6-0 IVO 5.4" Mobile Phone 540×1132 a-Si TFT-LCD, CELL 16.7M  
Top