Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
C065SWR4-0 IVO 6.5" Mobile Phone 540×1200 a-Si TFT-LCD , CELL  16.7M  
Top