Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
C061SWR2-0 IVO 6.1" Mobile Phone 600×1280 a-Si TFT-LCD , CELL  16.7M  
Top