Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
HX7059FL Himax 0.22" HMD VR AR 640×36 CF-LCOS, LCOS 16.7M  
Top