Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
LPM009M360A JDI 0.84" Wearable 72×144 LCM,   LTPS TFT-LCD 23%
Top