Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
C056SWR1-1 IVO 5.7" Mobile Phone 720×1498 a-Si TFT-LCD, CELL 16.7M  
Top