Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
700408 Plastic Logic 4.7" Handheld & PDA 800×450 EPD,   EPD Grayscale  
Top