Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
DV122FBM-N00 BOE 12.2" Digital Signage 880×1080 a-Si TFT-LCD , LCM  16.7M  
Top