Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
NL8840AC29-01 NLT 11.3" Gaming 888×408 a-Si TFT-LCD , LCM  16.7M  
Top