Резолуција
Со Резолуција
Број на дел Бренд Големина Апликација Резолуција Состав Осветленост Бои Барање за понуда
ELW0703BA Futaba 0.73" Wearable 96×24 PM-OLED , OLED  Mono(White)  
Top